Bedrijven


Wanneer er binnen uw bedrijf gestookt wordt met hout, kolen of olie, dan komen er onverbrande deeltjes in het rookkanaal terecht. Deze deeltjes vormen aan de wand van de schoorsteen een teerachtige laag. Deze laag is erg brandbaar, en wanneer er geen schoorsteenonderhoud plaatsvindt, kan er zelfs een schoorsteenbrand ontstaan. Het laten vegen van uw schoorsteen is dan ook erg belangrijk.

Het is aan te raden om uw schoorsteen te laten vegen door een erkend bedrijf. Een bedrijf is erkend als het is aangesloten bij de Algemene Schoorsteenvegers Patroon Bond (ASPB). De ASPB ziet er op toe dat de schoorsteenvegers opgeleid zijn tot schoorsteenveger en dat zij beschikken over de juiste certificering. Als u kiest voor een erkend bedrijf zoals De Lijsterbes, dan weet u zeker dat uw schoorsteenveger kwaliteit biedt.

U kunt contact met ons opnemen als u wilt dat wij uw schoorsteen vegen. Heeft u nog vragen over het vegen van de schoorsteen, dan kunt u deze uiteraard altijd aan ons voorleggen. Wij doen ons best om uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.