Schoorsteenkappen

Elk huis heeft een andere uitstraling en datzelfde geldt voor schoorstenen. Met schoorsteenkappen kunt u uw schoorsteen voorzien van een luxe uitstraling. Een groot bijkomend voordeel is dat schoorsteenkappen uw schoorsteen beschermen tegen het inslaan van regen en wind. Schoorsteenkappen zijn er dus niet alleen maar voor de uitstraling: ze hebben ook nog eens een erg praktisch nut.

De Lijsterbes is gespecialiseerd in het leveren en monteren van vrijwel alle soorten schoorsteenkappen. Wij leveren zowel vlakke kappen als kappen met een sierrand, kappen met een windwijzer of kappen met vonkengaas. Wij leveren schoorsteenkappen geheel naar wens, zodat u zeker weet dat uw schoorsteen voorzien wordt van een passende schoorsteenkap.

 

Wilt u een schoorsteenkap laten plaatsen door ons, dan kunt u contact met ons opnemen. Uiteraard is het ook mogelijk om eerst meer informatie aan te vragen. Heeft u vragen, aarzel dan niet: wij staan voor u klaar om uw vragen over schoorsteenkappen te beantwoorden.